Behandle bort hælsprekker
på en enkel måte.

LES MER OG KJØP

Behandle bort hælsprekker
på en enkel måte.

LES MER OG KJØP

Behandle hælsprekker enkelt og raskt med Footmender

Hva er hælsprekker / sprukne hæler?

Hælsprekker oppstår når huden rundt hælen sprekker. Hælsprekker er et svært vanlig problem som rammer kvinner og menn i alle aldre.

Hva kommer det av?

Vi utsetter føttene for en rekke forskjellige belastninger når vi står, går og trener, og særlig når vi ikke bruker komfortable og riktige sko. Hvis huden på føttene i tillegg er tørr og derfor mindre elastisk, oppstår det lett sprekker. Det er fordi huden kan ikke strekkes ut når hælen trenger å utvide seg som følge av trykk og belastninger.

Hvordan behandlet man slike problemer før?

En vanlig anbefaling er å vaske føttene grundig hver dag og/eller bruke fotbad regelmessig. Så masserer man og smører inn føttene med fuktighetsgivende og oppmykende krem. For å forebygge forekomsten av hælsprekker anbefales det å skifte sokker hver dag, bruke komfortable sko uten åpen hæl og variere arbeidsstillingen (unngå å stå i lange perioder).

hva er fordelen ved å la seg behandle med footmender all in one eller footmender all in one diabetic?

Footmender® All in One og Footmender® All in One Diabetic erstatter tidligere behandlingsalternativer for tørre eller harde føtter, liktorner og hælsprekker fordi de behandler alle disse problemene samtidig. Behandlingen blir enkel og rimeligere, og man trenger bare å behandle seg en gang per dag. Man vil merke virkningene i løpet av få dager, ofte allerede etter første behandling.