Her har vi samlet noen av de vanligste
spørsmålene om Footmender. Klikk og
få svarene med en gang! Kontakt oss
hvis du har et annet spørsmål.

KONTAKT OSS

Her har vi samlet noen av de vanligste
spørsmålene om Footmender. Klikk og
få svarene med en gang! Kontakt oss
hvis du har et annet spørsmål.

KONTAKT OSS

Hva er Footmender?

Hva er Footmender?

Fordelene ved Footmender All in One – kort fortalt

Footmender All in One er utviklet for å dekke alle behovene for fotpleie: tørr eller hard hud på føttene, liktorner og hælsprekker i ett og samme patentbeskyttede produkt. Det er nyttig fordi man ofte har alle eller flere av disse problemene samtidig. Man trenger altså ikke lenger å kjøpe forskjellige produkter til de forskjellige bruksområdene.

Footmender har seks aktive ingredienser med flere ulike egenskaper i tillegg til mykgjøringen, som gjerne er det første man tenker på. Footmender erstatter dermed fotbad, fotfiler, fotsokker og mange forskjellige kremer, slik at man ikke trenger å kjøpe en lang rekke produkter for å behandle tørre føtter, hard hud, liktorner og hælsprekker. Det holder med ett produkt!

Footmender kommer i en brukervennlig emballasje som gjør det enkelt å dosere riktig og med mindre søl.

Footmender har en enkelt dosering en gang per dag.

Takket være de fire grunnene ovenfor tør vi å påstå dette:

”Nå er det lett å få fine føtter” og ”ett produkt er nok”

De nevnte grunnene betyr også at kostnaden for å behandle problemene blir lavere sammenliknet med tradisjonelle behandlingsmetoder. Footmender er godkjent som et medisinsk-teknisk produkt av klasse IIa (etter europeisk medisinsk-teknisk lovgivning) for behandling av tørre føtter, forhorning og hælsprekker. Den medisinsk-tekniske klassifiseringen innebærer blant annet at virkningen er dokumentert/bevist, og at produksjonen skjer i samsvar med et omfattende regelverk.

Hva er Footmender All in One Diabetic?

Fordelene ved Footmender All in One Diabetic – kort fortalt

Footmender All in One Diabetic er spesialutviklet for å dekke alle behovene for fotpleie: tørr eller hard hud på føttene, liktorn og hælsprekker hos diabetikere i ett og samme patentbeskyttede produkt. Det er nyttig fordi man ofte har alle eller flere av disse problemene samtidig. Man trenger ikke lenger å kjøpe forskjellige produkter til de forskjellige bruksområdene.

Footmender Diabetic har åtte aktive ingredienser med flere ulike egenskaper i tillegg til mykgjøringen, som gjerne er det første man tenker på. Footmender Diabetic erstatter dermed fotbad, fotfiler, fotsokker og mange forskjellige kremer, slik at man ikke trenger å kjøpe en lang rekke produkter for å behandle tørre føtter, hard hud, liktorn og hælsprekker. Det holder med ett produkt!

Footmender Diabetic kommer i en brukervennlig emballasje som gjør det enkelt å dosere riktig og med mindre søl.

Footmender Diabetic har en enkelt dosering en gang per dag.

Takket være de fire grunnene ovenfor tør vi å påstå dette:

”Nå er det lett for diabetikere å få fine føtter” og ”ett produkt er nok”. De nevnte grunnene betyr også at kostnaden for å behandle disse problemene blir lavere sammenliknet med tradisjonelle behandlingsmetoder. Footmender Diabetic er godkjent som et medisinsk-teknisk produkt av klasse IIa (i henhold til europeisk medisinsk-teknisk lovgivning) for behandling av tørre føtter, forhorning og hælsprekker.  Den medisinsk-tekniske klassifiseringen innebærer blant annet at virkningen er dokumentert/bevist, og at produksjonen skjer i samsvar med et omfattende regelverk.

Hvem står bak Footmender?

Selskapet bak Footmender heter Footmender AB.
Kontaktopplysningene våre er:
Footmender AB
Sveavägen 33
SE-111 34 Stockholm
Sweden
Tlf.: +46 (0)733-89 26 50
E-post: info@footmender.no

Hvordan behandler jeg meg selv med Footmender?

Behandle en gang per dag og doser med to pumpetrykk per fot i 1–3 uker. Masser inn Footmender i minst ett minutt, av praktiske årsaker helst om kvelden. Etter behandling bør man la Footmender tørke helt inn. Hvis du har omfattende problemer, bør du starte behandlingen som en kur som beskrevet over, for å få helbredet plagene fullt ut.

Behandlingsperiodens varighet avhenger av hvor alvorlige plagene er når kuren starter, og hvilken grad av tilheling man tar sikte på.  Ofte ser man synlige forbedringer allerede etter første behandling. Deretter blir resultatet gradvis enda bedre for hver behandlingsdag.

Når kuren er avsluttet, bør du for å opprettholde det gode resultatet gå over til såkalt vedlikeholdsbehandling. Uten vedlikeholdsbehandling risikerer du at plagene vender gradvis tilbake. Et passende behandlingsintervall for vedlikehold er en til to ganger per uke per fot.

Har produktet noen bivirkninger, eller finnes det situasjoner da jeg ikke bør bruke Footmender?

Footmender All in One og Footmender All in One Diabetic skal ikke brukes hvis man er allergisk mot eller overfølsom overfor noen av ingrediensene i produktet. Footmender og Footmender Diabetic kan i noen tilfeller forårsake forbigående svie eller prikking i huden, særlig hvis huden er skadet eller sprukket. Slikt ubehag er ufarlig og kan skyldes produktets lave pH-verdi. For øvrig er det ingen kjente bivirkninger. Footmender og Footmender Diabetic har ingen kjente kontraindikasjoner, det vil si tilfeller hvor man frarådes å bruke produktet. Footmender og Footmender Diabetic kan brukes av gravide og ammende.

Rådfør deg med helsepersonell hvis du har tilbakevendende eller langvarige problemer med føttene dine.

Hva inneholder Footmender All in One?

Vann, urea, natriumlaktat, melkesyre, vinsyre, glykolsyre, pantenol, glycerin, metylmetakrylat-krysspolymer, PEG-20 metylglukose sesquistearat, metylglukose sesquistearat, sheasmør (Butyrospermum parkii), oktyldodekanol, behenylalkohol, jojobaolje (Simmondsia chinensis), kaprylylglykol, squalan, mentol, polyakrylat-1 krysspolymer, retinylpalmitat og natriumglukonat.

Footmender All in One har en frisk duft av mentol, men inneholder ikke parfyme eller ingredienser av animalsk opprinnelse. Takket være den unike sammensetningen inneholder ikke Footmender konserveringsmidler.

Hva inneholder Footmender All in One Diabetic?

Vann, urea, natriumlaktat, melkesyre, vinsyre, glykolsyre, pantenol, glycerin, metylmetakrylat-krysspolymer, PEG-20 metylglukose sesquistearat, metylglukose sesquistearat, sheasmør (Butyrospermum parkii), oktyldodekanol, behenylalkohol, jojobaolje (Simmondsia chinensis), sakkaridisomerat (Pentavitin®), hyaluronsyre, kaprylylglykol, squalan, polyakrylat-1 krysspolymer, retinylpalmitat, sitronsyre og natriumglukonat.

Footmender Diabetic inneholder ikke parfyme eller ingredienser av animalsk opphav. Takket være den unike sammensetningen inneholder ikke Footmender Diabetic konserveringsmidler.

Hva betyr det at Footmender er et medisinsk-teknisk produkt?

Footmender og Footmender Diabetic er medisinsk-tekniske produktene i klasse IIa som er godkjent for behandling av tørr og hard hud på føttene og hælsprekker. Footmender og Footmender Diabetic oppfyller kravene til medisinsk-tekniske produkter i klasse IIa i henhold til europeisk medisinsk-tekniske lovgivning. Det betyr blant annet at Footmenders og Footmender Diabetics effekt er grundig dokumentert, samt at produksjonen skjer under nøye kontrollerte former i henhold til forhåndsdefinerte krav. Takket være klassifiseringen som medisinsk-tekniske produkter i klasse IIa kan Footmender og Footmender Diabetic brukes på skadet hud.

Vi er sertifisert i henhold til ISO-standard 13485 og følger prinsippene i ISO-standard 14971 angående risikostyring.

Er det gjort studier av Footmender?

Ja det finns det.
I en publisert studie på svensk, der studieplanen og gjennomføringen var forhåndsgodkjent av svenske Läkemedelsverket, oppnådde Footmender svært gode resultater ved behandling av tørr hud på føttene, forhorning og hælsprekker.

Spørsmål om Footmenders emballasje

Hvor lenge holder Footmender All in One?

En emballasje på 100 ml holder til ca. 25 behandlinger. Med én ukes kur og deretter vedlikeholdsbehandling en eller to ganger i uka holder den i fire respektive to og en halv måneder.

Hvor lenge holder Footmender All in One Diabetic?

En emballasje på 150 ml holder til ca. 37 behandlinger.  Med én ukes kur og deretter vedlikeholdsbehandling en eller to ganger i uka holder den i ca. sju og en halv respektive tre og en halv måneder. Med to ukers kur og deretter vedlikeholdsbehandling en eller to ganger i uka holder den i ca. fem og en halv respektive to og en halv måneder.

Footmenders emballasje er en luftfri dosepumpe. Hva betyr det?

Footmenders emballasje er en luftfri dosepumpe. Det er en moderne teknologi som på best mulig måte beskytter innovative og avanserte preparater. Takket være den luftfrie pumpen og produktets unike sammensetning trenger vi ikke å tilsette noen konserveringsmidler.

Emballasjen gjør det mulig å få til nøyaktig dosering, slik at man kan pumpe ut og bruke alt innholdet. Emballasjen er enkel å bruke og klebrer ikke, og praktisk å ta med i vesken.

Hvordan oppbevarer man Footmender, og hvor lang holdbarhet har den?

Footmenders holdbarhet er angitt med utløpsdato på emballasjen og er den samme for ubrutt som for brutt emballasje. Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Spørsmål om kjøp av Footmender

Du kan kjøpe Footmender All in One hos apotek 1, enten online eller i butikkene deres.

Du kan kjøpe Footmender All in One hos apotek 1, enten online eller i butikkene deres.