Du trenger bare å behandle deg en gang
om dagen, og Footmenders patenterte
luftfrie pumpe muliggjør
nøyaktig dosering.

LES MER OG KJØP

Du trenger bare å behandle deg en
gang om dagen, og Footmenders
patenterte luftfrie pumpe muliggjør
nøyaktig dosering.

LES MER OG KJØP

Behandle din harde hud (forhorningene dine) på en enkel måte!

Hva er forhorning?

Forhorning er herding og fortykking av et område med overhud. Dette skjer vanligvis på hælen, tredeputen eller på utsiden av stortåen. Forhorningen har ingen tydelig avgrensede kanter, og huden endrer karakter og blir ofte gul eller brunlig. Også følsomheten påvirkes og svekkes i forhold til andre steder på foten.

Hva kommer det av?

Forhorning forekommer når vi utsetter føttene for friksjon og trykk. Den vanligste årsaken til forhorning er sko med dårlig passform.  Kvinner som ofte går med høyhælte sko, får ofte forhorning på tredeputen, og personer som driver med ulike former for idrett, for eksempel tennis, badminton, løping, innebandy, fotball osv., øker belastningen på føttene og kan også få problemer med forhorning.

Når den naturlige utskiftingen av celler på en eller annen måte forstyrres, klarer ikke huden å støte bort de døde hudcellene, og da danner de etter hvert et hardt lag. Da blir huden tørr, og det settes i gang en forhorningsprosess. Hvis man ikke behandler forhorningen, kan det føre til smertefulle sprekker.

Hvordan behandlet man slike problemer før?

Vanlige anbefalinger er å ta fotbad regelmessig og å bruke fotfil eller pimpstein til å slipe bort forhorningen. Etterpå bør man smøre føttene med fuktighetskrem.

Hva er fordelen ved å la seg behandle med footmender all in one eller footmender all in one diabetic?

Footmender® All in One og Footmender® All in One Diabetic erstatter tidligere behandlingsalternativer for tørre eller harde føtter, liktorner og hælsprekker fordi de behandler alle disse problemene samtidig. Behandlingen blir enkel og rimeligere, og man trenger bare å behandle seg én gang per dag. Man vil merke virkningene i løpet av få dager, ofte allerede etter første behandling.