Fotproblemer starter ofte med tørrhet.
Behandle tørre føtter
raskt og enkelt.

LES MER OG KJØP

Fotproblemer starter ofte med tørrhet.
Behandle tørre føtter raskt og enkelt.

LES MER OG KJØP

Bli kvitt de tørre føttene dine på mindre enn en uke!

hva er tørre føtter?

Når man har tørr hud på føttene, kan huden flasse og bli sprø. Økt tørrhet gjør huden mindre elastisk, og den sprekker lettere. Føttene blir mindre pene rent kosmetisk, og i tillegg kan de utvikle eksem og begynne og klø. Tørre føtter som ikke behandles, gir ofte problemer i form av forhorning, liktorn og hælsprekker.

Hva kommer dette av?

Nøyaktig hva som forårsaker tørre føtter er ikke kjent. Man antar at fettinnholdet og vanninnholdet i huden har stor betydning. Etter hvert som vi blir eldre, reduseres antall talgkjertler i huden og dermed evnen til å holde på fuktighet. Talgkjertlene produserer også fett sammen med cellene på hudens overflate. Med årene reduseres talgkjertelaktiviteten, og dette sammen med en svekket evne til å binde vannet gjør huden på føttene stadig tørrere. Det finnes også en arvelig komponent. De om lag 30 prosent av befolkningen som har hatt atopisk eksem eller barneeksem, har en arvelig disposisjon for tørr og sensitiv hud. Problemene øker gjerne om vinteren, når luften blir tørrere både innendørs og utendørs.

Hvordan behandlet man slike problemer før?

En vanlig anbefaling er å unngå å dusje eller bade flere ganger om dagen og å unngå overdreven bruk av såpe, siden dette tørker ut huden. Man har også pleid å anbefale

Hva er fordelen ved å la seg behandle med footmender all in one eller footmender all in one diabetic?

Footmender® All in One og Footmender® All in One Diabetic erstatter tidligere behandlingsalternativer for tørre eller harde føtter, liktorner og hælsprekker fordi de behandler alle disse problemene samtidig.  Behandlingen blir enkel og rimeligere, og man trenger bare å behandle seg én gang per dag. Man vil merke virkningene i løpet av få dager, ofte allerede etter første behandling.